Activiteiten 2023 Oudenaarde

De stichting Jumelage Bergen op Zoom organiseert in samenwerking met de VZW Oudenaarde en zustersteden en de gemeente Oudenaarde op zondag 2 april as. een bus trip naar Oudenaarde. Deze bus vertrekt om 09:30 uur bij Zeebra tours, Klein Molenbeekseweg 10. Hier kunt u uw eventueel parkeren.
Als er vanuit Woensdrecht ook belangstelling is kan er worden gezorgd voor een opstapplaats in Hoogerheide.
De bus brengt u naar een parking  in Oudenaarde aan de rand van het centrum. Hier kunt u de start van de dames elite meemaken. Daarna passeren zowel de dames als de heren het centrum.
In de loop van de middag kunt u naar de finish gaan. Ook is er de mogelijkheid om de bevoorradingszone te bezoeken(ongeveer 4 km lopen).
In het centrum zelf kunt u op grote schermen de koers volgen, hier staan ook de ploegbussen. Om 19.00 uur vertrekt de bus terug naar Bergen op Zoom.
De kosten voor deze trip bedragen € 30,- .

AANMELDEN:  Kees Spikker, tel. 0164234156- 0653699719  email c.spikker@home.nl
Er zijn nog maar drie busplaatsen beschikbaar.

De volgende activiteiten, waarbij Oudenaardisten in Bergen op Zoom verwacht worden zijn:
Jazz weekend 2-4 juni

Proefmei 8-11- juni

Jeugdmonumentendag 19 juni

Optreden Rope skippers. Dit betreft het kado dat Oudenaarde in 2022 aan onze gemeente Bergen op Zoom aanbood t.g.v. de 35-jarige Jumelage.
De Rope skippers, een groep van 12 atleten, treden 24 juni 2023 met een demonstratyie Rope-skipping op, op de Grote Markt in Bergen op Zoom.

Maria Ommegang 25 juni